Οκτώ τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στην Κρήτη!

Μια σειρά τροχαίων ατυχημάτων σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη, με έξι περιστατικά να καταγράφονται στην περιοχή του Ηρακλείου και δύο στα Χανιά.

Στα Χανιά, το βράδυ της Τρίτης, σημειώθηκαν δύο ατυχήματα. Στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή που οδηγούσε διανομέας, με τον τραυματισμό του οδηγού να είναι ευτυχώς ελαφρύς. Λίγο αργότερα, στην οδό Πλουμιδάκη, δύο οδηγοί μηχανών συγκρούστηκαν, με την Τροχαία Χανίων να ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

Στο Ηράκλειο, τροχαία σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία. Στις Γούβες, πεζή που διέσχισε απρόσεκτα τον δρόμο προκάλεσε σύγκρουση δύο οχημάτων, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. Στην περιοχή του ΕΛΜΕΠΑ, οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε δέντρο και να τραυματίζεται. Στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, μια νεαρή δικυκλίστρια είχε επίσης ένα ατύχημα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ λίγο αργότερα άλλος ένας δικυκλιστής έπεσε στον δρόμο στον ΒΟΑΚ κοντά στο Γάζι.

Τα ατυχήματα συνεχίστηκαν με δύο ακόμη περιστατικά. Το ένα συνέβη στην Ψαρή Φοράδα, όπου ένας νεαρός οδηγός μηχανής τραυματίστηκε ελαφρά, και το άλλο στην οδό Σμπώκου στο Ηράκλειο, όπου ένας 40χρονος οδηγός μηχανής τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept