Κρήτη: Καβαλίκεψε το στηθαίο για να κάνει αναστροφή και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα – Δείτε βίντεο

Δεν είναι λίγες οι φορές, που οι οδηγοί στην προσπάθειά τους να πάνε πιο εύκολα, ή πιο γρήγορα στον προορισμό τους έχουν κάνει κάποιες κινήσεις – παρανομίες, όμως ο συγκεκριμένος κυριολεκτικά το… τερμάτισε.

Βρισκόταν στη λεωφόρο Μουρνιών, στο ρεύμα προς Χανιά και προφανώς θέλησε να αλλάξει κατεύθυνση. Σκέφτηκε όμως πως δεν θα ήθελε να κάνει τη διαδρομή που κάνουν όλα τα Χανιά, όταν περνούν από εκεί, να κατέβουν δηλαδή από τη Μουρνιών να φτάσουν στη Γογονή και να ανέβουν πάλι από Ζυμβρακάκηδων αλλά αποφάσισε να δράσει διαφορετικά.

Αντί να χάσει χρόνο αλλά και χρήμα, αφού θα γλίτωνε και καύσιμο, αποφάσισε να καβαλήσει το στηθαίο, να περιμένει πάνω σε αυτό και όταν βρει την κατάλληλη ώρα να εισέλθει κανονικά στον δρόμο.

Η αλήθεια είναι πως, ναι, στον συγκεκριμένο δρόμο, δεν υπάρχει κάποιο σημείο ώστε να μπορεί κάποιος, αν το επιθυμεί, να κάνει αναστροφή. Ίσως να ήταν παράλειψη, ίσως όμως να έγινε μετά από μελέτες ώστε να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα.

Το τι θα μπροούσε να έχει συμβεί στην περίπτωση που έβγαινε στον δρόμο και κάποιος διερχόμενος οδηγός δεν τον είχε δει, δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε. Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα σε μια πόλη που τα τροχαία είναι καθημερινό φαινόμενο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή και όχι προς μίμηση.

Kαμαρώστε!

zarpanews.gr

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept