Πρωτοετείς φοιτητές από το Ηράκλειο έχασαν τις… αποσκευές τους σε πτήση για Αλεξανδρούπολη

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε κάποιους από τους επιβάτες της πτήσης της Aegean Airlines το βράδυ της Τρίτης από την Αθήνα προς την Αλεξανδρούπολη, αφού χάθηκαν οι αποσκευές τους.

Δεν φτάνει η καθυστέρηση μισής ώρας που πέταξαν από το “Ελ.Βενιζέλος”, αφού αντί στις 20.05 το αεροπλάνο απογειώθηκε στις 20.35, όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος”, έξι από τους επιβάτες μάταια περίμεναν στον χώρο παραλαβής των αποσκευών.

Οι βαλίτσες τους ήταν άφαντες και μετά από αρκετή καθυστέρηση απευθύνθηκαν στους υπαλλήλους του αεροδρομίου αλλά και της εταιρείας.

Μάλιστα οι τέσσερις από τους επιβάτες ήταν πρωτοετείς φοιτητές από την Κρήτη που ήρθαν από το Ηράκλειο μέσω Αθήνας στις Πανεπιστημιακές Σχολές της Αλεξανδρούπολης και δυο κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης.

Οι υπάλληλοι τους ζήτησαν να κάνουν αναφορά απώλειας αποσκευών και τους είπαν ότι θα ενημερωθούν αύριο ηλεκτρονικά πότε θα βρεθούν και θα έρθουν στην Αλεξανδρούπολη οι βαλίτσες.

Οι φοιτητές όμως που είχαν όλα τα προσωπικά τους είδη και ήρθαν πρώτη φορά για να ξεκινήσουν την φοίτηση τους, έμειναν χωρίς ρούχα και άλλα απαραίτητα.

Πηγή: evros-news.gr

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept