Ετοιμάζουν έντονες κινητοποιήσεις οι ένστολοι στην Κρήτη – «Ως εδώ κύριοι!»

Σφοδρή κριτική κατά της κυβερνητικής πολιτικής που αφορά τα Σώματα Ασφαλείας, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους αποστράτους στην Περιφέρεια Κρήτης εκφράζουν συλλογικά τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων μέσω κοινής ανακοίνωσης.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται η μη ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την κυβέρνηση, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους να προωθήσουν τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε όλους τους τομείς. Υπογραμμίζουν ότι αποφασίστηκε ομόφωνα η κλιμάκωση των δράσεών τους, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε ολόκληρη την Κρήτη, με ημερομηνίες και τόπους που θα ανακοινωθούν σύντομα. Σκοπός τους είναι να γίνουν η φωνή και η κινητήρια δύναμη όλων για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

«Ως εδώ κύριοι! Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία πρέπει άμεσα να σταματήσουν από την επίσημη Πολιτεία. Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!» αναφέρουν χαρακτηριστικά, προειδοποιώντας ότι οι εργαζόμενοι δεν θα ανεχθούν περαιτέρω υποτίμηση και αδιαφορία από την κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση: «Συζητώντας τα κοινά προβλήματα που αφορούν τους εργασιακούς μας κλάδους σε όλους τους τομείς, εκφράζοντας ‬παράλληλα ‬τη ‬μη ‬ικανοποίηση ‬μας ‬από την ‬ Κυβέρνηση ‬στα ‬ χρόνια αιτήματα μας. Αποφασίσθηκε ‬ομόφωνα ‬η κλιμάκωση ‬των δράσεων ‬μας, ‬τόσο ανά Νομό όσο και για όλη την Περιφέρεια Κρήτης, σε χρόνους και τόπους που θα ανακοινωθούν σύντομα ώστε να γίνουμε η φωνή και η παρότρυνση όλων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Ως εδώ κύριοι! Ο εμπαιγμός η κοροϊδία στα πρόσωπα μας και η εμφανέστατη υποτίμηση της νοημοσύνης μας πρέπει άμεσα να σταματήσουν από την επίσημη Πολιτεία. Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!!!».

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept