O Θεοχάρης Ζαχαριουδάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

O Θεοχάρης Ζαχαριουδάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ο Θεοχάρης (Χάρης) Ζαχαριουδάκης του Εμμανουήλ και της Ρούλας, από το Τυμπάκι.

Ελεύθερος Επαγγελματίας που κατοικεί και δραστηριοποιείται σε μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης αλλά υπολείπεται ωστόσο σε έργα και υποδομές, ο Χάρης Ζαχαριουδάκης ενδιαφέρεται να προσφέρει στα κοινά, συμμετέχοντας στη μεγάλη συνένωση δυνάμεων δημοτών και δημοτισσών με στόχο την πρόοδο του Δήμου Φαιστού.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Καλωσορίζω στην Παράταξη μας έναν ακόμα νέο σε ηλικία συνδημότη μας, δυναμικό και με μεγάλη διάθεση προσφοράς, τον Χάρη Ζαχαριουδάκη, που θέλει να συμβάλλει στην κοινή μας προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στον δήμο μας, ώστε να μπει τέλος στην απραξία και την στασιμότητα που αδικούν κατάφωρα μια προνομιούχα, όσον αφορά τα προσόντα της, περιοχή με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που ήρθε η ώρα να αξιοποιηθούν!”.

Όπως δήλωσε ο Χάρης Ζαχαριουδάκης:

“Όλοι οι δημότες και οι δημότισσες που νοιαζόμαστε για το παρόν και το μέλλον του δήμου μας, συμμετέχουμε σε μια Συμμαχία Προόδου, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους πως όποιος θέλει να δει το Δήμο Φαιστού να προχωρά μπροστά, στην ανάπτυξη και την πρόοδο, πρέπει να συμβάλλει και ο ίδιος σε αυτό. Τίποτα δεν θα έρθει από μόνο του αν δεν το σχεδιάσουμε, δεν το διεκδικήσουμε, δεν το υλοποιήσουμε εμείς οι ίδιοι οι δημότες αυτού του δήμου, αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας όλα τα προσόντα της περιοχής μας, με έργα και υποδομές, με ξεκάθαρο σχέδιο ανάπτυξης για το όφελος όλων μας!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept