Μανώλης Κοντουδάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ο Αγρότης Μανώλης Κοντουδάκης που κατοικεί στα Πηγαϊδάκια.

Έχοντας επιλέξει να ζει, με τη σύντροφο του Χριστίνα Μακριδάκη, στην άκρη του Κρητικού νότου, ασχολούμενος με θερμοκηπιακές καλλιέργειες στην περιοχή των Πηγαϊδακίων, δίνοντας ζωή στην ύπαιθρο, ο Μανώλης Κοντουδάκης είναι ένας νέος σε ηλικία δημότης Φαιστού που ενδιαφέρεται για τα κοινά και αποφάσισε να ασχοληθεί πρώτη φορά με τα δημοτικά πράγματα, συμμετέχοντας στην μεγάλη συνένωση δυνάμεων δημοτών & δημοτισσών στην Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Νέοι ηλικιακά  συνδημότες μας, με πολύ μεγάλη διάθεση προσφοράς στον δήμο όπου ζουν και δραστηριοποιοπούνται επαγγελματικά, όπως ο Μανώλης Κοντουδάκης, μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στην αναγέννηση του Δήμου Φαιστού, βάζοντας φραγμό στην ερήμωση της υπαίθρου την οποία στηρίζουν με τη φυσική τους παρουσία, διαμένοντας στα χωριά μας, καλλιεργώντας τη γη, παράγοντας εξαιρετικά προϊόντα. Αυτοί οι δημότες χρειάζονται την στήριξη και του δήμου τους, με υποδομές και έργα που λείπουν και μπορούν να γίνουν γιατί θα τα διεκδικήσουμε όλοι μαζί!”.

Όπως ανέφερε ο Μανώλης Κοντουδάκης:

“Ο Δήμος Φαιστού έχει απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης στον αγροτικό τομέα όπως και στον τουρισμό αλλά και στον συνδυασμό αυτών των δύο, γι αυτό πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι δημότες & δημότισσες να συμβάλλουμε στην δημιουργική “επανεκκίνηση” της περιοχής μας που έχει τόσα προσόντα, αλλά έχει μείνει πολύ πίσω σε έργα. Γι αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συμμετέχω στην μεγάλη κοινή προσπάθεια με την Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, για την πρόοδο και την προκοπή του Δήμου Φαιστού!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept