Κρήτη: Τα πολλά ντεσιμπέλ κατέληξαν σε… “χοντρό” επεισόδιο – Εμπλεκόμενοι και αστυνομικοί

Ένα άκρως "περίεργο και ιδιαίτερο" περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα σήμερα στην περιοχή του Σταλού στα Χανιά.

Η δυνατή μουσική που έπαιζε σε πάρτι με νεαρούς καλεσμένους οδήγησε κάποιον γείτονα στο να σπεύσει στο σημείο που διασκέδαζαν οι νεαροί για να διαμαρτυρηθεί για την ένταση, μαζί με τον γιο του. Κουβέντα στην κουβέντα άρχισε ένας μεγάλος καυγάς που κατέληξε σε χτυπήματα και σε βίαιες αντιδράσεις, συνέπεια αυτών να τραυματιστούν κάποιοι.

Οι νεαροί καλεσμένοι του πάρτι πάντως δεν άφησαν το περιστατικό να “πέσει” έτσι, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr κάλεσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο για να προβεί σε προσαγωγές και ενδεχομένως σε συλλήψεις. Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών αυτών από την αστυνομία απεδείχθη ότι ο γείτονας με τον γιο του ήταν αμφότεροι αστυνομικοί (συνταξιούχος ο πατέρας και εν ενεργεία ο γιος).

Η διαδικασία της σύλληψης πάντως επιφύλασσε νέα επεισόδια και η ιστορία εξελίχθηκε με αρκετή ένταση και μεταξύ των αστυνομικών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και μηνύσεις.

Η “περίεργη” αυτή η ιστορία θα φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια ενώ κάποια άτομα μεταφέρθηκαν ελαφρώς τραυματισμένα στο νοσοκομείο Χανίων.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept