Θέλει να σπάσει την “κατάρα” της Τρίπολης ο ΟΦΗ

Με μοναδικό στόχο να κερδίσει το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην σημερινή αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Super League 1.

Συγκεκριμένα στις 20:00 ξεκινάει το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 3-0 στην Τούμπα, να υποδέχεται τον ΟΦΗ που σημείωσε μεγάλη νίκη με 3-2 επί του Άρη στο Ηράκλειο.

Η ψυχολογία στην ομάδα είναι στα ύψη και αυτό δείχνει ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ να σπάσει την κατάρα της Τρίπολης να κάνει το 2χ2 και να δώσει νέο αέρα στον κόσμο και στις βλέψεις του για φέτος.

Χωρίς τον Μπιφουμά ταξίδεψε στην Τρίπολη ο ΟΦΗ και στην αποστολή είναι οι Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπαντά, Θοράρινσον, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Γκαγέγος, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μοσκέρα, Ντίκο και Φελίπε.

Αθλητικά - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept