Μεσαρά: Οκτώ συλλήψεις για τον καυγά από το Κέντρο Υγείας Μοιρών – Μαχαίρια και σφυρί εντόπισαν οι αστυνομικοί

Ο κακός χαμός έγινε χθες στο κέντρο υγείας Μοιρών. Άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ δύο οικογενειών από τη Μεσαρά με αποτέλεσμα τον  τραυματισμό οχτώ ατόμων, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά παρέμειναν για νοσηλεία δύο εξ αυτών.

Δύο μαχαίρια, ένα σφυρί κι ένα σπρέι πιπεριού βρέθηκαν από την αυτοψία της αστυνομίας στο κέντρο υγείας.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο ακριβής λόγος της αρχικής φασαρίας που οδήγησε στην συμπλοκή των μελών των δύο οικογενειών.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο άγριος καυγάς είχε ξεκινήσει νωρίτερα σε δρόμο στο χωριό Γαλιά όταν δύο νεαροί από κάθε οικογένεια ένας 25χρονος και ένας 19χρονος καυγάδισαν για μια προσπέραση με τα αυτοκίνητα. Στο επεισόδιο συμμετείχε και ο πατέρας. Λίγο αργότερα οι νεαροί συναντήθηκαν στο Κέντρο Υγείας λόγω τραυματισμού τους από τον καυγά.

Η φασαρία γενικεύτηκε όταν η κάθε πλευρά κάλεσε προς ενίσχυση συγγενείς τους και η μοιραία συνάντηση ήταν έξω από το Κέντρο Υγείας, όπου έγινε η συμπλοκή.

Τα αντικείμενα που βρέθηκαν σύμφωνα με αστυνομική πηγή δεν χρησιμοποιήθηκαν, ωστόσο κατασχέθηκαν για να αναζητηθούν αποτυπώματα σε αυτά.

Πρωτοσέλιδο - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept