Καταπληκτική βραδιά με τον Μανώλη Κονταρό στο γλέντι της Α.Ε.Μ. (vid & pics)

Έντονη η παρουσία της νεολαίας

Θα έχουν να λένε για πολύ καιρό τα όσοι βρέθηκαν στο Αλσύλιο Κούλε  των Μοιρών τη Δευτέρα 28.8.23

Σε ένα πανέμορφο χώρο στο Δασάκι των Μοιρών δόθηκε η ευκαιρία στους δημότες του δήμου Φαιστού και όχι μόνο να διασκεδάσουν με το πολυαγαπημένο συγκρότημα και για τη Μεσαρά… Μανώλη Κονταρού.

Ο αναγνωρισμένος καλλιτέχνης ευχαρίστησε τον κόσμο τόσο για τη διαχρονική αγάπη στο πρόσωπό του… όσο και για τη στήριξη της ομάδας των Μοιρών με την παρουσία του, ενώ την παράσταση ”έκλεψε” η νεολαία. Το Συγκρότημα ξεκίνησε δυναμικά (όπως πάντα) με αποτέλεσμα από τα πρώτα κιόλας λεπτά η πίστα να είναι συνεχώς γεμάτη

Συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία της οικογένειας του αειμνήστου Σπύρου Σιφογιωργάκη και συγκεκριμένα της γυναίκας του Χρυσούλας και του πρωτότοκου γιου του Μάνου. Μάλιστα ο Μιχάλης Γεωρβασάκης όταν έπαιξε μια σειρά ”Σιφογιώργη” χόρεψε μάνα και γιος και όλοι τους θαύμασαν!

Αξίζει να τονιστεί ότι η οργάνωση της χοροεσπερίδας ήταν άψογη (κυριολεκτώντας ως αυτόπτης μάρτυρας)… τα φαγητά τέλεια, η εξυπηρέτηση αστραπιαία και οι τιμές πολύ καλές!!

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Γιάννη Ροδουσάκη και σε όλο το  Δ.Σ. της Α.Ε.Μ.

 

Αυτή η υπέροχη βραδιά ήταν με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Φαιστού εκπροσωπώντας τους φορείς αυτούς νυν αλλά και εν δυνάμει περιφερειακοί και  δημοτικοί σύμβουλοι αντίστοιχα, ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι είμαστε λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές α’ και β’ βαθμού, συνεπώς καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους/ες τους υποψηφίους.

Το Καλοκαίρι αγαπητοί  αναγνώστες φεύγει αλλά τέτοιες βραδιές μένουν και μάλιστα για πάντα

 

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept