Ο Γιάννης Φρογάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος ο Αρτοποιός Γιάννης Φρογάκης, κάτοικος Μοιρών. Τρίτεκνος πατέρας, ο Γιάννης Φρογάκης, ο οποίος είναι νυμφευμένος με την Σούλα Δημητρακακη ,ζει στην έδρα του Δήμου Φαιστού, έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τον δήμο του και για προσφορά στα κοινά, πάντα δραστήριος σε κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα, όπως απέδειξε και με την πολύχρονη και ιδιαίτερα επιτυχημένη ενασχόληση του στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμαρών. Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Εργατικός, ακούραστος και πάντα δημιουργικός, έτοιμος να προσφέρει στον δήμο μας, ο Γιάννης Φρογάκης είναι από τους συνδημότες μας που νοιάζονται για τον τόπο τους και θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για να δουν τον Δήμο Φαιστού να προκόβει και να προοδεύει. Η συμμετοχή του στην Παράταξη μας είναι πολύ σημαντική γιατί ο Γιάννης Φρογάκης είναι άνθρωπος των πράξων και των έργων, κι αυτό είναι ακριβώς που χρειάζεται ο δήμος μας για να προχωρήσει με γοργά βήματα μπροστά!”. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Φρογάκης:

“Δεν θα μπορούσα να είμαι απών από μια τέτοια μεγάλη συστράτευση δυνάμεων, όλων των δημοτών  και των δημοτισσών Φαιστού που αγαπάμε τον δήμο μας και θέλουμε να συμβάλλουμε στην προκοπή του. Ευχαριστώ τον Γιάννη Μαθιουδάκη, Επικεφαλής της Παράταξης “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου” και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή, για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους στην κοινή προσπάθεια για μια νέα εποχή στον Δήμο Φαιστού!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept