Στο πλευρό του Γρ. Νικολιδάκη και ο Φανούριος Χουστουλάκης!

Ο Φανούρης Χουστουλάκης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Τολμάμε μαζί» του Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας “Τολμάμε Μαζί”, τον κύριο Χουστουλάκη Φανούριο από τη Γαλιά.

Ο κύριος Χουστουλάκης είναι γέννημα – θρέμμα Γαλιανός, παντρεμένος με την κυρία Αναγνωστάκη Αλεξάνδρα, και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.
Είναι οικοδόμος στο επάγγελμα αλλά ασχολείται μαζί με τη γυναίκα του και με τα αγροτικά.

Έχει αρκετή εμπειρία στα κοινά αφού υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση προέδρου στο χωριό του αλλά και ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. Κατά την θητεία του ως μέλος στο δ.σ. της ΔΕΥΑ Φαιστού ανέπτυξε φιλικές σχέσεις με τον νυν δήμαρχο κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη για αυτό και, όπως μας είπε, συνεχίζει να τον στηρίζει, αφού είναι άνθρωπος έντιμος, ντόμπρος και ειλικρινής

“Συμπορεύομαι με τον κύριο Νικολιδάκη, γιατί πρώτα από όλα τον εμπιστεύομαι. Είναι άνθρωπος συνεργάσιμος και όταν θέλεις να παράξεις έργο, η συνεργασία είναι το κυριότερο πράγμα. Στο χωριό μου, είναι σε εξέλιξη αρκετά έργα τα οποία θα τελειοποιήσουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα γιατί έχουμε χρέος να βελτιώσουμε και αναπτύξουμε το χωριό ώστε να είναι αντάξιο των κατοίκων του. Οι συγχωριανοί μου, είναι άξιοι άνθρωποι, εργατικοί και θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά ώστε να εξυπηρετήσω τις ανάγκες του χωριού και των συγχωριανών μου, για να είναι η καθημερινότητά μας καλύτερη, πιο λειτουργική και με λιγότερο άγχος.

Στο χωριό υπάρχουνε κτίρια και σχολικές μονάδες που χρήζουν συντήρησης και είναι σε προτεραιότητα μαζί με τον καθαρισμό και τη βελτίωση των αγροτικών δρόμων. Η περιοχή μας είναι Αγροτική και οφείλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εξυπηρετήσουμε τις καθημερινές ανάγκες των αγροτών ώστε να κάνουν πιο άνετα τις δουλειές τους. Είναι πολλά έργα σε εξέλιξη τα οποία είναι θέμα λίγου χρόνου να αρχίσουν να υλοποιούνται. Το κυριότερο είναι ότι οι χρηματοδοτήσεις υπάρχουνε και για αυτό υπεύθυνη είναι η δημοτική αρχή, με τη σκληρή δουλειά που έκανε, ώστε να καταφέρει να τις εξασφαλίσει. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept