Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη έχει ταχτεί ο γνωστός εισαγγελέας Νίκος Μαρκάκης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές

 

Ο μέχρι πρότινος Εισαγγελέας Εφετών, μίλησε για την απόφαση του να συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Τολμάμε Μαζί” του Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Ο Νίκος Μαρκάκης όπως εξομολογείται στο phaistosnews.gr, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά της Μεσαράς έπειτα από μια βόλτα στα έργα του Δήμου. Αυτό ήταν το κομβικό σημείο ώστε να πείσει τον εαυτό του να διεκδικήσει θεσμικό ρόλο στον Δήμο Φαιστού ώστε να προσφέρει τα μέγιστα μέσα απ’ το δικό του μετερίζι.

Για τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Νικολιδάκη, “στάζει μέλι” τονίζοντας πως είναι αγωνιστής και εργασιομανής όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του Δήμου, κάτι που τον καθιστά και αισιόδοξο για τον αγώνα που αναμένεται να δώσουν μαζί.

Μάλιστα, τονίζει πως “Η παραμελημένη Μεσαρά θα λάβει την θέση που της αξίζει” κάνοντας λόγο για μια περιοχή με πλούσια ιστορία, ομορφιά και παραγωγικότητα. Ο Νίκος Μαρκάκης επισημαίνει για την περιοχή του Δήμου Φαιστού πως “Είναι απ’ τους πιο όμορφους και παραγωγικούς Δήμους με τους περισσότερους αρχαιολογικούς τόπους της Κρήτης”.

Ο Νίκος Μαρκάκης, έκανε λόγο και για αρκετά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να υλοποιηθούν όπως ο παραλιακός δρόμος που θα έχει ακτογραμμή 15 χιλιομέτρων και θα εκτείνεται απ’ την Καταλύκη έως το Καλαμάκι, τον δρόμο που λιγοστεύει κατά πολύ την απόσταση μεταξύ Βοριζίων και Νίδας καθώς και τον δρόμο που ξεκινάει απ’ το Τυμπάκι και θα καταλήγει στην Ρίζα, στους πρόποδες του Ψηλορείτη κάτι που πρόκειται να συμβεί για πρώτη φορά.

Ο Υποψήφιος ακόμη, επιθυμεί να αναδείξει πολλά χωριά τα οποία είναι “κρυμμένα” και αποτελούν θησαυρό για την Μεσαρά με τους Τουρίστες κάθε χρόνο να ξετρελαίνονται με τις ομορφιές τους όπως μαρτυρά.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept