Πειραιάς: Σοκαρισμένο το πανελλήνιο απ’ τον θάνατο του 36χρονου – Σε εξέλιξη η προανάκριση – Τι λέει η εταιρεία

Η υπόθεση θανάτου του 36χρονου άνδρα που έτρεξε να προλάβει το πλοίο της γραμμής από Πειραιά για Ηράκλειο “Blue Horizon” συγκλονίζει κυριολεκτικά το Πανελλήνιο.

Το βίντεο-σοκ που κυκλοφόρησε χτες το βράδυ δείχνει τη στιγμή που ο 36χρονος σπεύδει στο καράβι και ανεβαίνει στον καταπέλτη, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου τον σπρώχνουν 3-4 φορές διώχνοντάς τον. Μέχρι τη στιγμή που ο άτυχος 36χρονος πέφτει στη θάλασσα και χάνει τη ζωή του!

Αυτή την ώρα συνεχίζεται από Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά η προανάκριση ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του συμβάντος και να αποδοθούν εκεί που πρέπει, οι ευθύνες. Στο πλαίσιο της προανάκρισης αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα καταδείξει πώς πέθανε ο άτυχος 36χρονος τον οποίο εμπόδισαν να ανέβει στο καράβι κάτι που ξεκάθαρα θα είχε συμβεί, αν δεν εμποδιζόταν.

Σέ κάθε περίπτωση η υπόθεση που έχει συγκλονίσει έχει κινητοποιήσει άπαντες. Χαρακτηριστική χτες το βράδυ και η ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το συμβάν:

Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.

Άμεση και η ανακοίνωση νωρίς σήμερα το πρωί και της πλοιοκτήτριας εταιρείας:

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος».

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Flashnews.gr το πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι Πειραιά για Ηράκλειο στις 03:45 τα ξημερώματα με νέο πλήρωμα και νέο καπετάνιο.

Ελλάδα - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept