ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ: Ατομικές πίτσες με πίτες από σουβλάκι…

Παίρνουμε πίτες για σουβλάκια και φτιάχνουμε εύκολα πεντανόστιμα πιτσάκια με λουκάνικο και πιπεριά. Βάζουμε μοτσαρέλα και θυμάρι και το αποτέλεσμα κολάζει.
Υλικά
- 3 κουτ. σούπας έτοιμη σάλτσα για πίτσα ή σάλτσα ντομάτας από βαζάκι
- 4 πίτες για σουβλάκια (ή λιβανέζικα ψωμάκια, σε καταστήματα με έθνικ προϊόντα)
- 125 γρ. μοτσαρέλα λευκή, σε κομμάτια
- 1/2 μικρό κρεμμύδι ξερό, σε φέτες
- 30 γρ. καυτερό λουκάνικο τσορίθο, σε φέτες
- 2 κουτ. σούπας πιπεριά πράσινη καυτερή, ψιλοκομμένη
- 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φυλλαράκια
- λίγο ε.π. ελαιόλαδο
- αλάτι