O Γιώργος Βερβεράκης υποψήφιος με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Τολμάμε Μαζί για να κάνουμε το Δήμο μας Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού

 Τολμάει Μαζί με την παράταξη μας, για να εργαστούμε και να διεκδικήσουμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον! Ο κύριος Γιώργος Βερβεράκης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την κυρία Μαίρη Τόλη και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακίου αλλά και της Σκοπευτικής Λέσχης Τυμπακίου ενώ έχει ιδιαίτερα αναπτυγμένη ζωοφιλική δράση και εκπαιδεύει ζώα. Είναι από τους ανθρώπους που προωθούν την ευαισθητοποίηση σε θέματα σχετικά με την προστασία της φύσης, των αδέσποτων ζώων και την εξάλειψη της κακοποίησης των ζώων.
Ο κύριος Γιώργος Βερβεράκης, είναι ένας αξιόλογος επαγγελματίας που έχει δείξει τη δέσμευση του στον τόπο του και στην κοινότητα του, μέσα από την πολιτιστική και κοινωνική του συνεισφορά και έχει αποδείξει ότι η αφοσίωση και η εργατικότητα μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία. Τον καλωσορίζουμε στη δυνατή παράταξη μας και του ευχόμαστε, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα!
Είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω την εμπειρία και τις δεξιότητες μου για να βοηθήσω υπεύθυνα τον τόπο μας, να σημειώσει βήματα ανάπτυξης. Συντάσσομαι με την παράταξη ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ και τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη, καθώς θεωρώ ότι η ομάδα αυτή έχει απίστευτες δυνατότητες. Λόγω της εμπειρίας που διαθέτει, ξέρει πώς να εξασφαλίζει χρηματοδοτήσεις για να γίνουν μεγάλα έργα υποδομών και ανάπτυξης στο δήμο μας. Θα ήθελα και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου στην υλοποίηση των σχεδίων της παράταξης Τολμάμε Μαζί. Μετά από χρόνια, έχουν ξεμπλοκάρει πάρα πολλά έργα και μετά από χρόνια βλέπω ότι αυτός ο τόπος αρχίζει να πηγαίνει μπροστά. Έχουμε λοιπόν χρέος να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά για τα παιδιά μας και για τις επόμενες γενιές. Συμπορεύομαι με τον κύριο ΝικολΙδάκη και ΤΟΛΜΑΩ και εγώ να ριχτώ στη μάχη των εκλογών για να μη σταματήσει ο Δήμος Φαιστού την ανοδική πορεία που έχει ξεκινήσει. Έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης έργα τα οποία ήταν ξεχασμένα και έχουν έρθει στο δήμο μας γερές χρηματοδοτήσεις τις οποίες οφείλουμε να τρέξουμε και να φέρουμε εις πέρας για να δούμε τα έργα αυτά να παίρνουν σάρκα και οστά. Πρέπει όλοι μαζί, εμείς που αγαπάμε και πονάμε τον τόπο μας να δουλέψουμε σκληρά και να βοηθήσουμε στην επιτυχημένη ολοκλήρωση τους. Για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού.
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept