Σταφιδωτά Κρήτης

Υλικά για 24 τεμάχια: Για τι ζύμη: 1 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κούπα ζάχαρη 1/2 κούπα χυμός πορτοκαλιού 1/4 κούπας ρακή 1/2 κ.γ. σόδα 1/2 φακελάκι baking powder ξύσμα από 1 πορτοκάλι 3,5 κούπες αλεύρι 1 πρέζα ανθός αλατιού σουσάμι για το πασπάλισμα Για τη γέμιση: 1 κούπα σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης 1/2 κούπα καρυδόψιχα και αμύγδαλα, χοντροκομμένα 1/4 κούπας σουσάμι καβουρδισμένο ξύσμα από 1 πορτοκάλι και από 1 λεμόνι 1/2 κ.σ. κανέλα 1/2 κ.γ. γαρίφαλο 2 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. ελαιόλαδο

DUMBO 300×250
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις
REALTORS 300×250

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept