Η Ελένη Τιτάκη Λεονταράκη Υποψήφια με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφια, στο Τοπικό Συμβούλιο Μοιρών, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, η Ελένη Τιτάκη Λεονταράκη, ένα πρόσωπο με πολύτιμη εμπειρία στα δημοτικά πράγματα.

Μητέρα δύο παιδιών τα οποία απέκτησε με τον σύζυγο της Γιώργο Τιτάκη, η Ελένη Τιτάκη-Λεονταράκη, που κατοικεί στην έδρα του Δήμου Φαιστού, τις Μοίρες, έχει κερδίσει την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας, για την μεγάλη κοινωνική προσφορά της στον σημαντικό τομέα της Υγείας, έχοντας εργαστεί, με συνέπεια και αξιέπαινη αυταπάρνηση, ως Μαία στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου υπήρξε πάντα πρόθυμη στο να βοηθήσει, να στηρίξει και να συνδράμει τον κόσμο, κάτι που της αναγνωρίστηκε από όλους.

Με την μεγάλη διάθεση προσφοράς στα κοινά που την διακρίνει και χάρη στην εργατικότητα, στον δυναμισμό της και στις ικανότητες της, η πορεία της Ελένης Τιτάκη-Λεονταράκη στην Αυτοδιοίκηση είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, πάντα “στην πρώτη γραμμή”, ως δραστήρια και μαχητική Αντιδήμαρχος Φαιστού για πολλά χρόνια αλλά και ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φαιστού συμβάλλοντας, μεταξύ άλλων, στην βελτίωση των Κοινωνικών Υπηρεσιών, στην εξυπηρέτηση των δημοτών, στην στήριξη πολιτιστικών δράσεων και στην προώθηση δημιουργίας υποδομών.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού, Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Αποτελεί τιμή για την Παράταξη μας η συμμετοχή σε αυτήν, της Ελένης Τιτάκη-Λεονταράκη με την πολύχρονη εμπειρία της & την ανεκτίμητη γνώση της στα δημοτικά πράγματα και κυρίως με την αναγνωρισμένη προσφορά της στην τοπική κοινωνία, πρόθυμη και ικανή να συνεχίσει να προσφέρει στον Δήμο Φαιστού. Γνωρίζοντας καλά την Ελένη γνωρίζω το πόσο αγαπά τον τόπο μας και πόσο νοιάζεται για το κοινό καλό όλων των συνδημοτών και των συνδημοτισσών της, έτοιμη να εργαστεί σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση!”.

Όπως ανέφερε η Ελένη Τιτάκη Λεονταράκη:

“Η μεγάλη συνένωση δυνάμεων, μέσα από την Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, δίνει την δυνατότητα σε όλους και όλες, τους δημότες και τις δημότισσες Φαιστού, που αγαπάνε τον δήμο τους και νοιάζονται πραγματικά για την πρόοδο και την προκοπή του να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια η επόμενη 5ετία, να είναι δημιουργική και γόνιμη σε έργα και διεκδικήσεις υποδομών για να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά. Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept