Ο Κωνσταντίνος Αυγενάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Στον Κορμό του Ψηφοδελτίου της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ο Επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αυγενάκης του Εμμανουήλ.

Πατέρας τριών παιδιών, τα οποία απέκτησε με τη σύζυγο του Αναστασία Ζουριδάκη, ο Κωνσταντίνος Αυγενάκης είναι ένας νέος ηλικιακά δημότης Φαιστού, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή, με μεγάλη διάθεση για προσφορά στα κοινά, με ιδέες, προτάσεις και όρεξη για δουλειά.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Δραστήριος, εργατικός, με πρακτικό πνεύμα και σύγχρονες αντιλήψεις, ο Κωνσταντίνος Αυγενάκης είναι έτοιμος να συνεισφέρει στην μεγάλη κοινή προσπάθεια όλων των δημοτών και των δημοτισσών Φαιστού, για έναν δήμο σύγχρονης εποχής που θα διεκδικήσει την πρόοδο και την ανάπτυξη, με σχέδιο, οργάνωση, τεκμηριωμένες προτάσεις και πολύ δουλειά, αφού τίποτα δεν θα έρθει από μόνο του, αν δεν εργαστούμε όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση! Εκτιμώντας τις αναμφισβήτητες ικανότητες του Κωνσταντίνου χαίρομαι ιδιαίτερα για το ότι συμπορεύεται μαζί μας!”.

Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αυγενάκης:

“Για τη νεότερη γενιά των παιδιών μας και για όλους τους συνδημότες και όλες τις συνδημότισσες μας που θέλουν, αλλά και αξίζουν, έναν καλύτερο δήμο, αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την μεγάλη κοινή προσπάθεια με την Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, γιατί η πρόοδος θα προκύψει μόνο με την προσωπική μας συμβολή και τον δικό μας αγώνα, από τον οποίο, εφόσον θα τον δώσουμε ενωμένοι, θα μπορέσουμε να βγούμε όλοι νικητές, αφού η ανάπτυξη και η προκοπή του Δήμου Φαιστού μας αφορά συνολικά!”.

Φαιστός - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept