Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση ψηφοδελτίου του Γρηγόρη Νικολιδάκη (pics & vid)

Συγκέντρωση νίκης για τον συνδυασμό ''ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ'' στο κέντρο ''ΚΑΛΥΒΙΑ''

Με πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη προσέλευση κόσμου και με απόλυτη επιτυχία έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης ”ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ”του Γρηγόρη Νικολιδάκη το βράδυ της Δευτέρας (18.9.23) στο κέντρο ”Καλύβια” στη Μεσαρά.

Ο επικεφαλής της παράταξης και νυν Δήμαρχος Γρηγόρης Νικολιδάκης φανερά χαρούμενος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τα άτομα που απαρτίζουν το συνδυασμό ”ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ” και τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους.

Εκτός από τους υποψήφιους ευχαρίστησε και τους υποστηρικτές της παράταξης οι οποίοι με την παρουσία τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος στο δήμο Φαιστού έκανε μια αναδρομή για την περασμένη τετραετία (2019 – 2023) λέγοντας ότι με τη βοήθεια των συνεργατών του ως δημοτική αρχή απέσπασε το μεγαλύτερο αριθμό χρηματοδοτήσεων… αν όχι σε Πανελλαδικό σίγουρα σε Περιφερειακό επίπεδο.

Μίλησε για νέες χρηματοδοτήσεις :” έχουν εγκριθεί 90 εκατομμύρια ευρώ μέρος των οποίων ήδη δουλεύονται ενώ τα υπόλοιπα ξεκινάνε τη νέα πενταετία…. ασχέτως ότι η αντιπολίτευση αμφισβητεί την εν λόγω χρηματοδότηση  και από την άλλη έχει ήδη ψηφίσει μέρος αυτής. Είπε επίσης: Ο αντίπαλος φαίνεται στη μάχη όταν αυτή δίνεται αντρίκια και μάλιστα μπέτη με μπέτη και όχι με διαχρονική λασπολογία κατά τη διάρκεια της θητείας μου…οπότε δε μιλάμε καν για αντιπάλους . Η νίκη της 8ης Οκτωβρίου θα είναι ισχυρή για να υπάρχει δυνατή φωνή στο δημοτικό συμβούλιο μετά από μια ξεκάθαρη εντολή που θα δώσουν οι δημότες στις κάλπες των επερχόμενων εκλογών.

Θα συνεχίσει είπε ως Δήμαρχος για ΟΛΟΥΣ χωρίς διακρίσεις. ”Την επόμενη των εκλογών  δε θα υπάρχουν δικοί μας και δικοί τους…η πόρτα μου θα συνεχίσει να είναι ανοιχτή για όλους τους δημότες όπως μέχρι τώρα”. 

Τέλος, τα ζεστά βλέμματα αγάπης, οι αληθινές χειραψίες, οι εγκάρδιες ευχές για τη συνέχεια στο έργο του και γενικά η αποδοχή του Γρηγόρη Νικολιδάκη και ως προσωπικότητα, ήταν λόγοι που του προκάλεσαν τη συγκίνηση για την επιβράβευση των προσπαθειών του μέχρι τώρα στον Δήμο, αλλά και για την επόμενη θητεία που έρχεται…

 

 

 

 

 

 

 

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept