O Μιχάλης Φουστανάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Στον κορμό του Ψηφοδελτίου της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ο Μιχάλης Φουστανάκης (“Μπότης”) από την Πόμπια.

Άνθρωπος της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, ο Μιχάλης Φουστανάκης, που ζει σε ένα από τα πιο ιστορικά και δραστήρια σε όλους τους τομείς, χωριά του Δήμου Φαιστού, είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία που εκτιμά τον χαρακτήρα του και τα όσα συνεισφέρει στον τόπο του, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό, με την δημιουργική ενασχόληση του τόσο με την Ομάδα της Πόμπιας, όσο και με τον Πολιτιστικό της Σύλλογο.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Η αγάπη και η εκτίμηση των συνδημοτών και των συνδημοτισσών μας στο πρόσωπο του Μιχάλη Φουστανάκη, μόνο τυχαία που δεν είναι βεβαίως, για έναν άνθρωπο που θέλει και επιδιώκει διαρκώς να προσφέρει στα κοινά, με κάθε τρόπο και από κάθε πόστο. Υπερδραστήριος, με πλούσια δράση στους συλλόγους του χωριού του της Πόμπιας, και με διάθεση για να συνεισφέρει στην πρόοδο του Δήμου Φαιστού, ο Μπότης, όπως τον ξέρουμε όλοι, δεν θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη κοινή μας προσπάθεια μέσα από την “Συμμαχία Προόδου” για έναν σύγχρονο δήμο, της ανάπτυξης και της προκοπής”.

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Φουστανάκης:

“Αγαπώ τον τόπο μου σημαίνει κάνω πράγματα γι αυτόν- και σε όλους εμάς, τους δημότες Φαιστού, η Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου” μας δίνει την δυνατότητα να ενώσουμε δυνάμεις για να μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για τον δήμο μας. Έναν δήμο με απεριόριστες δυνατότητες που μπορούμε -και πρέπει- να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την προκοπή του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νέας γενιάς που περιμένει πολλά από μας και δεν πρέπει να την απογοητεύσουμε!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept