Πρώτη απώλεια για τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” – Ισοπαλία με τον Ατρόμητο

Ο ΟΦΗ κρατούσε στα χέρια του την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο «Γεντί Κουλέ», όμως σε μια αδράνεια είδε τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει και να παίρνει έναν βαθμό από το πουθενά στην 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 4′ έχασε την πρώτη του ευκαιρία με τον Αντζιέλσκι να σουτάρει, όμως η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Ρομπάιγ σέντραρε, με τους Ασεβέδο και Αντζιελσκι να βρίσκονται ανενόχλητοι μέσα στην μικρή περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στο γήπεδο μετά το δεκάλεπο και στο 12′ έχασε την πρώτη του στιγμή, όταν ο Μπάκιτς σούταρε από τα όρια της περιοχής και τον Τσιντώτα να μπλοκάρει εύκολα.

Οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας έχασαν μια ακόμα ευκαιρία στο 20′ με τον Τοράλ να βρίσκεται μέσα στην περιοχή να σουτάρει και τον Τσιντώτα και πάλι να μπλοκάρει.

Ο ρυθμός στο παιχνίδι ήταν… τρελός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τον Ατρόμητο στο 28′ να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 0-1, όμως το σουτ του Ρομπάιγ το έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Πασαλίδης εντυπωσιακά.

Στο 31′ ήρθε η σειρά του Μπάκιτς να απειλήσει ξανά με σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 32′ όταν ο Αμπάντα σέντραρε από τα αριστερά, ο Φελίπε Λουίζ πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Παρά το γκολ ο ρυθμός συνέχισε να είναι ίδιος και οι χαμένες ευκαιρίες να είναι αρκετές, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε των 45 και τον ΟΦΗ να πηγαίνει με ένα υπέρ του αποτέλεσμα στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος είχε σημαντική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Ρομπάιγ σέντραρε από αριστερά, ο Βαλένσια σούταρε στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Σωτηρίου.

Ο ΟΦΗ απάντησε στις ευκαιρίες με τον Τοράλ, όταν υποδέχτηκε την πάσα του Βούρου, σούταρε με τον Τσιντώτα να διώχνει και με την βοήθεια του δοκαριού να καταλήγει κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, προσπαθούσαν να σκοράρουν και δεύτερη φορά για να καθαρίσουν το παιχνίδι και στο 77′ έχασαν μοναδική στιγμή με τον Μοσκέρα να σουτάρει και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Τσιντώτα.

Ο Ατρόμητος από το πουθενά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 86ο λεπτό, όταν ο Γιουμπιτάνα βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Σωτηρίου κάνοντας το 1-1.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να ξανά πάρει το προβάδισμα και έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 89′ με τον Λάρσον να σεντράρει χαμηλά και τους Αμπάντα, Μοσκέρα να μην προλαβαίνουν να κάνουν την προβολή και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έχασε τους πρώτους βαθμούς στο «Γεντί Κουλέ».

Αθλητικά - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept