Τρόμος στο Ηράκλειο: Επιθέσεις ανεγκέφαλων με πέτρες σε λεωφορεία εν κινήσει!

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στο Ηράκλειο οι επιθέσεις με πέτρες που συμβαίνουν συχνά σε λεωφορεία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τον Σύλλογο Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής «Ανθρώπινη Ασπίδα», η κατάσταση αυτή έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη.

Οι υπεύθυνοι των επιθέσεων παραμένουν ασύλληπτοι και οι επιθέσεις αυξάνονται συνεχώς, δημιουργώντας ανησυχία μεταξύ των οδηγών και των επιβατών που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία. Οι δράστες πετούν πέτρες και στη συνέχεια εξαφανίζονται.

Αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει τους οδηγούς σε εφιαλτικές στιγμές πίσω από το τιμόνι, ενώ ο κίνδυνος ατυχήματος είναι υψηλός σε όλες τις περιπτώσεις. Οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη προσπαθούν να εντοπίσουν και να αντιμετωπίσουν αυτές τις επιθέσεις.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε πρόσφατα από τον Σύλλογο Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής “Ανθρώπινη Ασπίδα” στην Κρήτη, όπου λεωφορεία του ΚΤΕΛ και τουριστικά λεωφορεία δέχονται επιθέσεις με πέτρες καθώς κινούνται, με τον κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος να αυξάνεται. Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν κοντά στην έξοδο του αεροδρομίου στο Ηράκλειο προς την εθνική οδό, και τα μέλη της “Ανθρώπινης Ασπίδας” καλούν τις αρμόδιες αρχές να επέμβουν προτού είναι πολύ αργά.

«Παρακολουθούμε για πολλοστή φορά και για ακόμη μια χρονιά, τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις με πέτρες σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ και τουριστικά, εν μέσω νυκτός, τρομοκρατώντας στην κυριολεξία οδηγούς και δεκάδες επιβάτες!

Οι συγκεκριμένες επιθέσεις μάλιστα, κυρίως λαμβάνουν χώρα, μερικά μόλις μέτρα μακριά από το Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου, στη έξοδο του αεροδρομίου προς εθνική οδό.

Υπάρχει κίνδυνος από τις επιθέσεις αυτές ο εκάστοτε οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να θρηνήσουμε δεκάδες ζωές, σε ένα δυστύχημα! Καλούμε την πολιτεία (Αστυνομία) να ενεργοποιήσει κάθε διαθέσιμο μηχανισμό, για την πάταξη του φαινομένου… πριν να είναι πολύ αργά», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept