Ο Γιάννης Φραγκιουδάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Από την Αληθινή

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφιος, στην Δημοτική Ενότητα Μοιρών, ο Αγρότης Γιάννης Φραγκιουδάκης από την Αληθινή.

Πατέρας δύο παιδιών, με ιδιαίτερη αγάπη για τη γη του τόπου του, ο Γιάννης Φραγκιουδάκης ζει με την οικογένεια στο χωριό που γεννήθηκε, την Αληθινή, ασχολούμενος με τον αγροτικό τομέα ο οποίος στηρίζει την κρητική ύπαιθρο, αποτελώντας αντίβαρο στην ερήμωση της. Ο ίδιος έχει εμπειρία στην ενασχόληση με τα κοινά, έτοιμος να προσφέρει πολλά στα δημοτικά πράγματα, καθώς πιστεύει ότι πρέπει να νοιαζόμαστε έμπρακτα για τον τόπο μας.
Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης “Ένας ακόμα νέος σε ηλικία συνδημότης μας, ο Γιάννης Φραγκιουδάκης, άνθρωπος δραστήριος, των πράξεων και των έργων, που αγαπά πραγματικά το δήμο μας, ο οποίος ζει και δημιουργεί στον τόπο που γεννήθηκε, αποφάσισε να συμπορευτεί με την μεγάλη κοινή προσπάθεια δημοτών και δημοτισσών, ώστε ο Δήμος Φαιστού να βρει το δρόμο του προς την ανάπτυξη και την πρόοδο. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο μας και είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία του στα κοινά και κυρίως με την αγάπη του για τον δήμο του μπορεί να προσφέρει πολλά σε αυτόν!”.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Φραγκιουδάκης “Η αγάπη για τον τόπο μας δεν πρέπει να μένει στη θεωρία πρέπει να επιβεβαιώνεται με πράξεις, με έργα, με πρόοδο που θα προκύψει από τη δουλειά όλων μας! Αυτό το πιστεύω ακράδαντα γι’ αυτό και ευχαριστώ τον Γιάννη Μαθιουδάκη, Επικεφαλής της Παράταξης “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου” και όλους όσους και όσες συμμετέχουν σε αυτή για την δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους σε μια κοινή προσπάθεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο Δήμο Φαιστού, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του δήμου μας για πολύπλευρη ανάπτυξη!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept