Η Πόμπια βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια! – Νέος πρόεδρος της κοινότητας ο Ανδρέας Πωλιουδάκης

Η Πόμπια είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Μεσαράς, με μεγάλη ιστορία!

Ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος έχει μετρήσει αρκετά χιλιόμετρα στην αυτοδιοίκηση, αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της ιστορικής Κοινότητας του χωριού.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Πωλιουδάκη, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μαθιουδάκη, ήταν ο μεγάλος νικητής, συγκεντρώνοντας 192 σταυρούς και αναλαμβάνει τον σπουδαίο ρόλο του προέδρου της κοινότητας.

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, με τεράστια διάθεση και όρεξη για προσφορά, έχοντας ως πλεονέκτημα την μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας διατελέσει και αντιδήμαρχος στο παρελθόν.

Εξάλλου, ήταν και ο… πρωταγωνιστής του γάμου της χρονιάς το καλοκαίρι στην Πόμπια, νυμφεύτηκε την αγαπημένη του Χριστιάννα, σε μια υπέρλαμπρη εκδήλωση συγκεντρώνοντας 2.500 καλεσμένους!

Το δεδομένο είναι πως όλοι τον αγαπούν, μιλάμε εξάλλου για έναν άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει σπιθαμή σπιθαμή την Πόμπια, ζώντας και αναπνέοντας για το καλό του χωριού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Πόμπια, με εκείνον στο τιμόνι, θα κάνει μόνο βήματα προόδου!

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept