Κρήτη: Θρίλερ με τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά – Σταμάτησαν οι έρευνες λόγω σκότους

Κανένα αποτέλεσμα δεν έφεραν -προς το παρόν- οι έρευνες για την εύρεση του 45χρονου ψαροντουφεκά, πατέρα τεσσάρων παιδιών, που αγνοείται από την Τετάρτη το βράδυ, νότια της Κρήτης.

Το σκοτάδι, εύλογα, δεν αποτελεί “σύμμαχο” των ερευνών με συνέπεια οι έρευνες να σταματήσουν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Flashnews.gr, θα συνεχιστούν με το πρώτο φως του ήλιου την Παρασκευή. Στις έρευνες σήμερα, συμμετείχε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, χωρίς ωστόσο να προκύψει αποτέλεσμα, παρά την υπερπροσπάθεια των Αρχών, μέχρι στιγμής.

Την Παρασκευή το πρωί στη μάχη των ερευνών θα ριχτεί ομάδα δυτών της ΕΜΑΚ, ναυαγοσωστικό του λιμενικού σώματος, drone υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ. Σε κάθε περίπτωση τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για τις έρευνες, αναλόγως των συνθηκών και της πορείας της έρευνας, ενδέχεται να ενισχύονται και να τροποποιούνται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος υποβρύχιος αλιέας είχε πάει για κατάδυση στη θαλάσσια περιοχή Λυγιά νότια της Κρήτης χθες και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

(Ο 45χρονος που αγνοείται – πηγή Δια Σος τε τη Μεσαρά)

 

 

πηγή: flashnews.gr

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept