Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Κηφισιά ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έπαιζε για περισσότερο από 45λεπτά με παραπάνω παίκτη, έχασε πέναλτι στο 85’ και πέταξε δύο βαθμούς κόντρα στην Κηφισιά, μένοντας στο 0-0!

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς να έχει καλό ρυθμό, με την Κηφισιά να απειλεί πρώτη στο 4ο λεπτό με ένα μακρινό σουτ του Βαφέα με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. Ο ΟΦΗ είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 13′ όταν ο Ντίκο βρήκε ωραία τον Λουίζ Φελίπε, με τον τελευταίο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 20′ με τον Σάντος να σουτάρει από καλή θέση και τον Μπάουμαν να κάνει σπουδαία επέμβαση. Στο 29′ ο ΟΦΗ σπατάλησε μια ακόμα ευκαιρία με τον Ντίκο να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει οριακά έξω από το δοκάρι. Ο ΟΦΗ πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 38ο λεπτό, όταν ο Ιπαλίμπο έπαιξε επικίνδυνα πάνω στον Λάρσον με τον διαιτητή Βεργέτη να δείχνει απευθείας κόκκινη στον παίκτη της Κηφισιάς. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο η Κηφισιά έχασε ευκαιρία με τον Σνάιντερλαν να επιχειρεί ένα σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης δεν είχαμε κάτι το αξιοσημείωτο με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία της Κηφισιάς. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 56′ όταν ο Τοράλ σέντραρε, ο Ντίκο πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Η Κηφισιά με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού απείλησε με τον Μπιφουμά να σουτάρει με γυριστό, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ΟΦΗ σπατάλησε μια ακόμα ευκαιρία στο 69′ με τον Τοράλ, όταν βρέθηκε στην περιοχή, όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου.

Ο ΟΦΗ πίεζε προς το τέλος του παιχνιδιού και στο 85’ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μποτία πάνω στον Φελίπε Λουίζ. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο ίδιος με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά και το 0-0 να παραμένει. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και έτσι ο ΟΦΗ πέταξε δύο βαθμούς στην έδρα της Κηφισιάς.

Αθλητικά - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept