Με κάθε επισημότητα η καθιερωμένη παρέλαση στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο γιορτάζει σήμερα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με την ανάλογη λαμπρότητα και την παραδοσιακή μαθητική παρέλαση.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την επίσημη Δοξολογία που τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, ενώ ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της μάχης της Κρήτης.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, με τη συμμετοχή των επίσημων προσώπων και των αρχών του τόπου. Την κυβέρνηση να εκπροσωπεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Η παρέλαση διασχίζει την Λεωφόρο Δημοκρατίας και κατευθύνεται προς την πλατεία Ελευθερίας, την οδό Αβέρωφ και την οδό Έβανς, και ολοκληρώνεται στην Καινούρια Πόρτα-Καμάρες (Πύλη Ιησού).

Στις 17:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποστολή της Σημαίας στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Έτσι, ο λαός του Ηρακλείου τιμά τη μνήμη των ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept