Με Μανώλη Κονταρό έπεσε η Αυλαία στο “COVE” (pics & vids)

"Απογειώθηκε" ο κόσμος που βρέθηκε στην Αγία Γαλήνη

 

Το κλείσιμο της Καλοκαιρινής σεζόν γιόρτασε o πολυχώρος “COVE” στην Αγία Γαλήνη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.Το γλέντι ξεκίνησε το μεσημέρι με το    Μανώλη Κονταρό να “απογειώνει” τον κόσμο από την αρχή, γλεντώντας δεόντως έως τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας. Φανερά καταευχαριστημένος ο ιδιοκτήτης του cove Φανούρης Ζευγαδάκης αλλά και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Ιερωνυμάκη.Σύμφωνα με τους ίδιους στόχος τους ήταν ο κόσμος που τους στηρίζει διαχρονικά να διασκεδάσει όσο το δυνατόν περισσότερο,ευχαριστώντας άλλη μία φορά στην τελευταία ημέρα λειτουργίας για το φετινό Καλοκαίρι. Αναμφίβολα επιτεύχθηκε ο στόχος του Φανούρη και της Κωνσταντίνας,αναμενόμενο άλλωστε αφού τη διασκέδαση είχε αναλάβει ο καλός τους φίλος Μανώλης Κονταρός(Φάνηκε να το ευχαριστήθηκε και ο ίδιος) με το συγκρότημά του.
Το Iraklionews.gr & και Phaistosnews.gr εύχονται με το καλό και του χρόνου με πάντα τέτοια ωραία γλέντια.Τέλος τα προαναφερόμενα ΜΜΕ ευχαριστούν τους ιδιοκτήτες για τη σταθερή εμπιστοσύνη προβολής της επιχείρησής τους.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept