Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα

Με μοναδικό ζητούμενο τους τρεις βαθμούς της νίκης ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ», με τους «ασπρόμαυρους» να ψάχνουν αντίδραση μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Όμιλος προέρχεται από τρεις συνεχόμενες απώλειες, καθώς την ισοπαλία με την Κηφισιά ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Δευτέρας στις Σέρρες. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, κάτι που κάνει τη νίκη απέναντι στους Γιαννιώτες επιβεβλημένη, αν οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να συνεχίζουν να βάζουν υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα θετικά νέα για τον Βάλντας Νταμπράουσκας ήρθαν από τον Νίκο Χριστογεώργο ο ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή μετά από σχεδόν δύο μήνες, ενώ εκτός έμειναν οι Μπάκιτς και Τοράλ που συνέχισαν θεραπεία, όπως επίσης ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο διεθνής, Γκλάζερ και οι τιμωρημένοι, Αμπάντα και Αντρέας Καρώ αλλά και ο Mάνουελ Καλαφάτης.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά (σε αγώνα πρωταθλήματος) ο Ηλίας Σημαντηράκης, απαρτίζουν οι: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Baumann, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Gallegos, Neira, Riera, Mellado, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Dicko, Phellype, Mosquera.

Από την άλλη ο ΠΑΣ, που επίσης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έρχεται στο Ηράκλειο με απουσίες, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κόντε, Λέο και Έφορντ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Εραμούσπε που ταξίδεψε με την ομάδα στην Κρήτη. Σίγουρα πάντως η πίεση είναι μεγάλη για την ομάδα του Θανάση Στάικου που παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς.

Αθλητικά - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept