Α1 ΕΠΣΗ: Πρώτη ήττα για τον ΑΟΤ – Νίκη για τις Μοίρες

Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στην Α1 ΕΠΣΗ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του ΑΟ ΤΥμπακίου, αναγκάζοντάς τον στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, με τον Ηρόδοτο να είναι ο ευνοημένος της αγωνιστικής καθώς πλέον είναι μόνος πρώτος στην κορυφή με 27 βαθμούς και ακολουθούν με 24, τόσο ο ΑΟΤ όσο και ο Ρωμανός.

Στον Κρουσώνα, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Σταυρακάκη στο 36’, με τον Μεταξάκη να ισοφαρίζει στο 45’ με τον Μεταξάκη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Κουράκης με γκολ στο 58’.

Στην Ελιά, ο Ρωμανός φιλοξενήθηκε από την ΑΕΚ, με την ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη να συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της και να επικρατεί με το εντυπωσιακό 1-4, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και ο ΑΝθεστίων που επικράτησε 3-1 του Εργοτέλη.

Στις Μοίρες, η ΑΕΜ επικράτησε 4-2 της Τυλίσου και ο Μοχός στην έδρα του κέρδισε 2-1 τον Ποσειδώνα.

Στα ματς του Σαββάτου, ο Ηρόδοτος επικράτησε του ΠΑΝΟΜ με 2-0 και συνεχίζει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα, η Δαμάστα επικράτησε με ανατροπή της Χερσονήσου με 2-1, ενώ Μινωική και Ρούβας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Αθλητικά - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept