Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε από 12.000 ομογενείς στο Barclays Center – «Η ελληνική μουσική έχει ψυχή» (vids)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο θρυλικό στάδιο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης.

Φανερά χαρούμενος και συγκινημένος, ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε την καρδιά της ελληνικής μουσικής να χτυπήσει δυνατά στο Brooklyn, το βράδυ της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου. Πάνω από 10.000 θεατές έζησαν μια συναρπαστική μουσική εμπειρία, συμπαραγωγή της Panik Live, με τις δεκάδες προσωπικές επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, τις δυνατές ερμηνείες του και τη μοναδική ενέργειά του.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε γενικότερα ελληνική μουσική στο εντυπωσιακό στάδιο, το οποίο κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, όπως οι Madonna, Justin Timberlake, Depeche Mode, Enrique Iglesias, Ricky Martin, Justin Bieber και Doja Cat.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής είπε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και στο τέλος της συναυλίας απευθύνθηκε στο κοινό του λέγοντας: «Μόλις πέρασε 11 η ώρα και σύμφωνα με τα όσα ισχύουν εγώ πρέπει να σταματήσω τώρα, γιατί αν συνεχίσω το πρόστιμο είναι 1000 ευρώ το λεπτό! Αλλά ξέρετε κάτι; Fuck it, εγώ θα συνεχίσω και θα τα πληρώσω από την τσέπη μου».

Όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από τους φαν του, οι οποίοι κάποιες στιγμές με τους φακούς των κινητών τους, δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που συνεχίζει την περιοδεία σε Αμερική και Καναδά, «μαγεύει» με το νέο του single «Μια Θεσσαλονίκη». Το ζεϊμπέκικο – ύμνος στην πόλη κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την Panik Platinum και, όπως κάθε του τραγούδι, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των charts, του ραδιοφωνικού airplay και των YouTube trends.

Την Τετάρτη ο Αργυρός εμφανίζεται στο Σικάγο, ακολουθούν άλλες δύο συναυλίες στο Τορόντο, μια στο Μόντρεαλ και μία στο Λος Άντζελες με την οποία ολοκληρώνει την περιοδεία του.

Lifestyle - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept