Κρήτη: Σε μαύρα χάλια διαλυμένος δρόμος – Κίνδυνο για τη ζωή τους καταγγέλλουν οι κάτοικοι (pics)

Οι οδοί Αγίας Μαρίνας και Σειρηνών, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Καλάμι Σούδας, οι οποίες οδηγούν από την παραλία του Καλαμίου μέχρι την έξοδο στον ΒΟΑΚ, είναι σε κατάσταση διάλυσης εδώ και χρόνια.

Κατοικοι της περιοχής καταγγέλλουν, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, ότι αναγκάζονται να κινούνται στις οδούς αυτές με κίνδυνο για τη ζωή τους, καθώς δεν γίνεται αλλιώς να φτάσουν στα σπίτια τους, ταυτόχρονα όμως επισημαίνουν την αδράνεια του δήμου Χανίων στο να επισκευάσει το οδόστρωμα, παρά το ότι έχουν απευθυνθεί γραπτά στις υπηρεσίες του.

«Τα προβλήματα επιδεινώθηκαν μετά τις νεροποντές του 2018 (έπληξαν και το οδικό δίκτυο από το «Πλατάνι» μέχρι και την έξοδο προς Καλάμι-Καλύβες), οπότε κατέρρευσε τμήμα της οδού Αγίας Μαρίνας με αποτέλεσμα να αποκοπούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι πρόχειρες επιδιορθώσεις που ακολούθησαν με μεγάλη καθυστέρηση, μας αναγκάζουν μέχρι σήμερα να κινούμεθα με κίνδυνο στις οδούς αυτές», αναφέρουν οι κάτοικοι.

«Οι επανειλημμένες οχλήσεις μας προς τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου δεν είχαν κανένα απτό αποτέλεσμα, πέραν αορίστων προφορικών διαβεβαιώσεων ότι θα αποκατασταθούν οι ζημιές παράλληλα με την αποκατάσταση του τμήματος του ΒΟΑΚ, στο τμήμα μετά τα Μεγάλα Χωράφια με κατεύθυνση προς Καλάμι, που είχε καταρρεύσει την ίδια εποχή. Στις 22 Νοεμβρίου 2022 προχωρήσαμε σε γραπτό αίτημα προς τον Δήμο Χανίων (αρ. πρωτ. 60866/22-11-22), ζητώντας την αποκατάσταση των ζημιών».

Δειτε την κατάσταση του δρόμου:

 

 

 

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept