Πυροβολισμοί Γκάζι: Από το Ηράκλειο οι τρεις τραυματίες – Είχαν πάει Αθήνα για μπάτσελορ πάρτι

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7:00 το πρωί στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί έξω από γνωστό κλάμπ της περιοχής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρεις άνδρες, με καταγωγή από την Κρήτη και συγκεκριμένα από την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου! 

Γκάζι: Ο καβγάς που οδήγησε στους πυροβολισμούς μετά το μπάτσελορ των Ηρακλειωτών – Όλο το χρονικό

Συγκεκριμένα, ένα μαύρο τζιπ χωρίς πινακίδες σταμάτησε έξω από ένα νυχτερινό κέντρο, και ένα άτομο άρχισε να πυροβολεί προτού επιταχύνει και εξαφανιστεί.

Οι πυροβολισμοί οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό τριών ανθρώπων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι τραυματίες, ηλικίας 33, 28 και 24 ετών αντίστοιχα, είναι επισκέπτες από την Κρήτη που είχαν έρθει στην Αθήνα για μπάτσελορ πάρτι. Τα δύο αδέρφια περιλαμβάνονται στους τραυματίες, με τον έναν να παρουσιάζει τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον επτά φορές εναντίον των θυμάτων, σχεδόν εξ’ επαφής. Στον τόπο του περιστατικού βρέθηκαν τέσσερις καλύκες, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να λογομάχησε με τους 3 άνδρες και άνοιξε πυρ. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το τζιπ.

«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept