Ηράκλειο: 16χρονος προσπάθησε να πνίξει την αδελφή του και ξυλοκόπησε την μητέρα του!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε την Τρίτη στο Ηράκλειο, όταν μια 35χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία δέχτηκε επίθεση από τον 16χρονο γιο της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Η βίαιη επίθεση περιλάμβανε χτυπήματα σε πρόσωπο και σώμα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να λιποθυμήσει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο σπίτι τους στο Ηράκλειο, όπου επίσης μένουν η 15χρονη κόρη της και ο πατριός του 16χρονου. Ενώ ο πατέρας της ανήλικης αδερφής απουσίαζε από το σπίτι κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η κρίσιμη στιγμή αντιμετωπίστηκε χάρη στη παρέμβαση γειτόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη είχε προηγούμενα με τον γιο της, ο οποίος είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά. Επίσης, υποστήριξε ότι ο έφηβος αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας. Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν ο 16χρονος προσπάθησε ακόμη και να πνίξει την αδερφή του!

Οι γείτονες ανέλαβαν άμεση δράση, μπαίνοντας στο σπίτι και προστατεύοντας τις δύο γυναίκες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας. Ο πατέρας του 16χρονου και πατριός της αδερφής του δεν βρισκόταν στο σημείο κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ενώ η 35χρονη και η κόρη της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept