Δήμος Φαιστού: Ο Γιάννης Ασκοξυλάκης στην παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» θα συμμετάσχει ο οικονομολόγος, Γιάννης Ασκοξυλάκης, διεκδικώντας ένα δυναμικό παρόν στο Δήμο Φαιστού

Ο Γιάννης Ασκοξυλάκης του Βαρδή είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος της Σχολής Νομικών & Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Φαιστού, και ειδικός σύμβουλος στο Δήμο Φαιστού.

Ο κ. Ασκοξυλάκης έχει γεννηθεί στο Τυμπάκι, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Περάκη, απόφοιτο Κοινωνιολογίας και Δημόσιας Διοίκησης και μαζί έχουν δύο γιους.

Ο ίδιος διαθέτει σημαντική αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς ήταν εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Τυμπακίου, κατά την περίοδο 2003-2007, ενώ διετέλεσε και Γενικός Δ/ντης στην Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Τυμπακίου, κατά την περίοδο 2003-2005. Ακόμα, εργάστηκε επί σειρά ετών στον τραπεζικό τομέα σε θέσεις ευθύνης σε Αθήνα, Ηράκλειο, Μοίρες, Σπήλι και Τυμπάκι.

Σύμφωνα με τη σχετική δήλωση της παράταξης: «Η υποψηφιότητα του κ. Ασκοξυλάκη στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Τολμάμε Μαζί», δίνει δυναμική και κύρος στην παράταξη μας. Είναι ένας άνθρωπος προοδευτικός, ευγενής, με ήθος και αξιοπρέπεια, ευφυής. Τον χαρακτηρίζει η οργάνωση και η υπευθυνότητα.».

Όπως αναφέρει ο κ. Ασκοξυλάκης:«Συντάσσομαι στο πλευρό του κ. Νικολιδάκη, έχοντας ιδία γνώση της επιτυχημένης προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις Δημοτικές ενότητες. Ο κ. Νικολιδάκης, έχει αποδείξει με το ήθος, τις αξίες, τις ικανότητες και την μαχητικότητα που τον διακρίνει, ότι οραματίζεται ένα Δήμο πρότυπο και αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών του. Θέτω την υποψηφιότητά μου, στην κρίση όλων των συνδημοτών μου και υπόσχομαι ότι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις στην επίτευξη των κοινών στόχων μας».

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept