Από τους υπαλλήλους του δημοσίου που έχουν διαπρέψει…

Πριν την αποκέντρωση του Τυμπακίου

Τη 10ετία του΄90, τα καλά χρόνια για το Τυμπάκι, πριν την αποκέντρωσή του, τότε που υπήρχε και υποκατάστημα Ι.Κ.Α. στο οποίο προϊσταμένη ήταν η Ευτυχία Κοκαράκη – Μηλολιδάκη που όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια της θητείας της. Σίγουρα η απουσία τόσο της ίδιας όσο και της υπηρεσίας που εργάζονταν είναι αισθητή. Δούλευε με χαρά και πάντα με γνώμονα και μόνο την εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου, του εργαζόμενου, του εργοδότη. Χωρίς να δυσανασχετεί για το φόρτο και τις ώρες εργασίας. Τα χρόνια που στα ίδια γραφεία (δρόμος λαχαναγοράς, πάνω από το s/m Λαμπρινίδη) είχε το ιατρείο του ο αείμνηστος παθολόγος  Μιχάλης Γιαννακάκης (συμβεβλημένος ιατρός του ΙΚΑ)

 Τα χρόνια που το Τυμπάκι διέθετε αρκετά τραπεζικά καταστήματα, εφορία, αστυνομικό σταθμό, ΟΤΕ κλπ όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

 Σήμερα συνταξιούχος πλέον, η Ευτυχία ζει ευτυχισμένη μαζί με το σύζυγό της Μανώλη Μηλολιδάκη, λαμβάνοντας καθημερινά τις ευχαριστίες του κοινού για την προσφορά της ως ηθική αμοιβή.      

Φαιστός - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept