Ο Αλέκος Ρωμανάκης Υποψήφιος με την Παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου» του Γιάννη Μαθιουδάκη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου ο Αγρότης Αλέκος Ρωμανάκης του Μιχαήλ που κατοικεί στην Γρηγοριά. Πολύτεκνος πατέρας, τεσσάρων παιδιών, ο Αλέκος Ρωμανάκης είναι από τους συνδημότες μας που κρατούν ζωντανή την κρητική ύπαιθρο, δημιουργώντας μεγάλες οικογένειες στα χωριά μας, καλλιεργώντας τη γη, βάζοντας φραγμό στην ερήμωση του τόπου. Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

“Καλωσορίζουμε στην Παράταξη μας τον Αλέκο Ρωμανάκη, έναν πολύτεκνο πατέρα, εργατικό, δυναμικό και ακούραστο συνδημότη μας που ζει και δημιουργεί σε ένα από τα χωριά μας, συμβάλλοντας στην αναγέννηση της υπαίθρου του δήμου μας. Η Συμμαχία Προόδου όλων των δημοτών και των δημοτισσών στηρίζεται και στηρίζει δραστήριους ανθρώπους του μόχθου και της προκοπής, όπως τον Αλέκο, που δικαιούνται για αυτούς και τα παιδιά τους, έναν καλύτερο δήμο με προοπτικές!”.
Όπως ανέφερε ο Αλέκος Ρωμανάκης:

“Τα χωριά του Δήμου Φαιστού έχουν ανάγκη από τη στήριξη και το διαρκές ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής, με έργα και πράξεις κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει τώρα. Εύχομαι με την σύμπραξη δυνάμεων όλων μας η Παράταξη “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου” να φέρει την αλλαγή προς το καλύτερο!”.

Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept