Τεράστιο το πρόβλημα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Έκοψαν ξανά κλήσεις σε εργαζομένους

Το ζήτημα της στάθμευσης στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου παραμένει σε πρώτο πλάνο, καθώς νέα περιστατικά καταγράφηκαν το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επαναλήφθηκαν οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση, επηρεάζοντας τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες λόγω του υψηλού κόστους στάθμευσης.

Σύμφωνα με αναφορές, όλα τα οχήματα που είχαν παρκάρει στον δρόμο είχαν επισημανθεί. Παρά το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες δήλωσαν ότι ανήκουν σε εργαζόμενους, η κατάσταση παρέμεινε άλυτη.

Το πρόβλημα αυτό προέκυψε μετά την απόφαση της ΔΕΠΑΝΑΛ να καταργήσει την έκπτωση στο κόστος στάθμευσης για τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα το μηνιαίο κόστος να ανέλθει στα 60 ευρώ, προκαλώντας αντιδράσεις λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που προκαλεί.

Παρά τις προτάσεις για τη χρήση του πρώην Ικάριου γηπέδου ως εναλλακτικό χώρο στάθμευσης, οι εργαζόμενοι τις απορρίπτουν λόγω της απόστασης που απαιτείται για τη μετάβαση στην εργασία τους. Η αδυναμία επίλυσης αυτού του ζητήματος δημιουργεί σοβαρές δυσκολίες για τους εργαζόμενους και επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία του αεροδρομίου.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept