Ισχυροποιείται η σχέση Κίνας – Ηρακλείου!

Τον Δήμο Ηρακλείου επισκέφθηκε υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία του αδελφοποιημένου Δήμου Νίνγκμπο της Κίνας, με την επίσημη συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή να πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» στη Λότζια την Δευτέρα.

Η συνάντηση διακρίθηκε για την εγκάρδια υποδοχή των επισκεπτών από τον Δήμαρχο, ο οποίος με σαφήνεια παρουσίασε το όραμα και τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής. Ανταλλάχθηκαν ιδέες και προτάσεις για μελλοντικές συνεργασίες, ενώ οι βάσεις της εποικοδομητικής συνεργασίας τέθηκαν με σαφήνεια.

Η Νίνγκμπο, με την ισχυρή οικονομία της και το μεγάλο εμπορικό της κέντρο, αποτελεί έναν σημαντικό εταίρο για την πόλη του Ηρακλείου. Η εδραίωση της συνεργασίας αναμένεται να φέρει αμοιβαία οφέλη και να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των δύο πόλεων.

Τα δώρα που προσέφερε ο Δήμαρχος του Ηρακλείου στην επικεφαλής της κινεζικής αποστολής από τη Νίνγκμπο, Σου Γιανάν, ήταν ιδιαίτερα σημαντικά. Αντί για συνηθισμένα δώρα, επέλεξε ένα αγαλματίδιο Γρύπα, το οποίο αντιπροσωπεύει το Ηράκλειο, και μια γκραβούρα με τον χάρτη της Κρήτης από τον J. Peeters.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept