Η Πόμπια δείχνει τον δρόμο για ένα καθαρότερο τόπο!

Από αυτή την Παρασκευή και κάθε εβδομάδα στις 18:00., η Κοινότητα Πόμπιας ξεκινάει μια αξιόλογη πρωτοβουλία καθαριότητας.

Τα παιδιά του χωριού, θα περιδιαβαίνουν τους κεντρικούς δρόμους και τα στενά του χωριού, καθαρίζοντας κάθε γωνιά.

Ο στόχος της δράσης είναι να μην μείνει ούτε ένα σκουπιδάκι, ώστε το χωριό να υποδεχτεί το καλοκαίρι πεντακάθαρο. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, τα παιδιά θα επιβραβεύονται με ένα… παγωτό, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τον κόπο τους.

Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει την περιβαλλοντική συνείδηση των νέων και φροντίζει για ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον για όλους τους κατοίκους. Η κοινότητα καλεί όλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις καθαριότητας.

Η ανάρτηση αναφέρει: «Κάθε Παρασκευή, 6:00 μ.μ., στο γραφείο της κοινότητας Πομπιας, συνεννοηθήκαμε με τους μικρούς μας φίλους (Πομπιανάκια) βόλτα σε όλο το χωριό, καθαριότητα σε κεντρικό και όλα τα στενά του χωριού. Δεν θα αφήσουμε ούτε ένα σκουπιδάκι πουθενά. Θέλουμε το χωριό μας να το βρει το καλοκαίρι πεντακάθαρο. Η συμφωνία μας: ένα παγωτό κάθε φορά μετά το πέρας των εργασιών».

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept