Έκανε ξανά υπερήφανη την Ελλάδα ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής Γιάννης Καργιωτάκης!

Για 6η φορά στην καριέρα του, ο Ηρακλειώτης παλαιστής Γιάννης Καργιωτάκης ανέβηκε στο βάθρο ενός Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Γιάννης Καργιωτάκης συμμετείχε σε τέσσερις απαιτητικούς αγώνες, σημειώνοντας τρεις νίκες και μία ήττα. Στον μικρό τελικό, όπου κρίθηκε το χάλκινο μετάλλιο, αντιμετώπισε τον Πολωνό Lucas Wladyslaw, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023. Με αυτήν την επιτυχία, ο Καργιωτάκης επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την παρουσία του στην ελίτ της ευρωπαϊκής πάλης.

Ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής στις δηλώσεις του τόνισε: «Μετά από τέσσερα ωραία αλλά και δύσκολα ματς ,ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 3 νίκες 1 ήττα

Στον μικρό τελικό αντιμετώπισα τον Πολωνό Lucas Wladyslaw ,ο οποίος ήταν 2ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2023

Νιώθω περήφανος που ανέβηκα στο βάθρο των νικητών και σήκωσα ξανά την Ελληνική σημαία μας ψηλά.

Θελω να ευχαριστήσω την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής αστυνομίας που μέσω της Υπηρεσία φυσικής αγωγής και αθλητισμού μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε πρωταθλητισμό.

Το ευρωπαϊκό μετάλλιο το αφιερώνω στην μικρή και όμορφη Μαρίνα ,που θα την βαφτίσω το καλοκαίρι .. δικό σου ,μέσα από την καρδιά μου, μικρή μου !!».

Αθλητικά - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept