Το είδαμε και αυτό στην Κρήτη: Ιερέας και παπαδιά τσακώθηκαν έξω από εκλογικό κέντρο για την ψήφο!

Ένα ασυνήθιστο και μάλλον κωμικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή το πρωί, έξω από εκλογικό κέντρο στο Νομό Χανίων, όπου ένας 45χρονος ιερέας και η σύζυγός του, η πρεσβυτέρα, είχαν έναν έντονο καυγά μπροστά στα μάτια έκπληκτων πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, το ζευγάρι βρέθηκε σε δημόσια αντιπαράθεση εξαιτίας της ψήφου του ιερέα, που φαίνεται ότι προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της πρεσβυτέρας. Η σύζυγος του ιερέα δεν έκρυψε την απογοήτευσή της, και, με φωνές και παρατηρήσεις, «έψελνε» τον άντρα της έξω από το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος που λειτουργούσε ως εκλογικό κέντρο.

Η έντονη ανταλλαγή απόψεων τράβηξε την προσοχή των περαστικών, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξη, αλλά και το χαμόγελο που προκάλεσε η κατάσταση. Πολλοί από τους παρόντες θεώρησαν το συμβάν σχεδόν αστείο, παρακολουθώντας το θέαμα με ενδιαφέρον και κάποια δόση χιούμορ.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept