Ηράκλειο: Ένας… βραχνάς η λαϊκή αγορά στην περιοχή της Θερίσου

Η λαϊκή αγορά της Θερίσου δραστηριοποιείται στην περιοχή εδώ και δεκαετίες, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι του τοπικού κοινωνικού και οικονομικού βίου.

Μετά από μια μικρή χρονική περίοδο μετακίνησης σε άλλη περιοχή δυτικά του Μασταμπα, η αγορά επέστρεψε στην οδό Λεβήνου από το 2017 και συνεχίζει να λειτουργεί στην ίδια τοποθεσία.

Αυτή η σταθερότητα μπορεί να συνεπάγεται προβλήματα στις μετακινήσεις των κατοίκων και στην κυκλοφορία, καθώς και προβλήματα υγιεινής και αισθητικής στην περιοχή.

Τα προβλήματα, όπως οι δυσκολίες στις μετακινήσεις, η οχληρότητα και η ανεπαρκής διαχείριση των σκουπιδιών,  επηρεάζουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων της περιοχής. Ειδικά η παρουσία εμπόρων και οχημάτων στην περιοχή γύρω από το σχολείο δημιουργεί ανησυχία για την ασφάλεια των παιδιών και την πρόσβασή τους στο σχολείο.

Είναι σημαντικό οι αρμόδιες αρχές να αναλάβουν δράση για την επίλυση αυτών των προβλημάτων και τη βελτίωση της κατάστασης. Η υπόσχεση για τακτικές μετακινήσεις της αγοράς είναι ένα θετικό βήμα, αλλά πρέπει να ακολουθηθεί από συγκεκριμένες ενέργειες και παρακολούθηση για την τήρηση αυτών των υποσχέσεων.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept