Κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης στο Ηράκλειο – Άρπαξε 500 ευρώ

Χθες, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου κατάφεραν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση κλοπής που είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 5 Ιουνίου, όταν ένας άγνωστος μέχρι τότε δράστης χρησιμοποίησε τη μέθοδο της απασχόλησης για να αφαιρέσει κοσμήματα αξίας 500 ευρώ από έναν Έλληνα.

Συγκεκριμένα, ο δράστης πλησίασε το θύμα με κάποιο πρόσχημα, αποσπώντας του την προσοχή. Εκμεταλλευόμενος αυτή την ευκαιρία, κατάφερε να αφαιρέσει τα κοσμήματα χωρίς να γίνει αντιληπτός. Αυτή η μέθοδος είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητά της και συχνά χρησιμοποιείται από κλέφτες που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την εμπιστοσύνη ή τη στιγμιαία αμηχανία του θύματος.

Οι αστυνομικές αρχές του Μαλεβιζίου ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για την υπόθεση, συλλέγοντας στοιχεία και μαρτυρίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη. Μετά από εντατικές προσπάθειες, η έρευνα οδήγησε στην ταυτοποίηση του υπόπτου, ο οποίος είναι Έλληνας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής. Οι αρχές συνεχίζουν την προανάκριση για να διαπιστωθεί αν ο συγκεκριμένος δράστης εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις στην περιοχή ή αν έχει συνεργούς.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept