Ακυρώνονται πτήσεις της Easyjet προς την Κρήτη – Τι συνέβη

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο Γιώργος Ζερβάκης, Δήμαρχος Σητείας, εξέφρασε την έκπληξή του για την απόφαση της Easyjet να ακυρώσει τις πολυαναμενόμενες πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Σητείας λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη.

Αποκάλυψε ότι η εταιρεία αναφέρθηκε σε προβλήματα που αφορούν την προστασία άγριων ζώων στην περιοχή του αεροδρομίου, παρά τις προσπάθειες της τοπικής αρχής για την επίλυση αυτών των ζητημάτων.

Ο κ. Ζερβάκης δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή είχε κινητοποιηθεί άμεσα και είχε ακόμα και αποστείλει εξώδικη διαμαρτυρία στο αρμόδιο υπουργείο, αναζητώντας λύσεις και επισημαίνοντας τη σοβαρότητα του ζητήματος. Παρά τις προσπάθειές τους, όμως, η Easyjet επέλεξε να ακυρώσει τις πτήσεις, αφήνοντας την κοινότητα και την τοπική οικονομία αντιμέτωπες με απροσδόκητες δυσκολίες.

Τέλος, εξέφρασε τη λύπη του για την κατάσταση, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να πιέζει για την ανάπτυξη και ενίσχυση του αεροδρομίου της Σητείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η σύνδεση της περιοχής με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω των αεροπορικών συνδέσεων.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept