Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Αντώνη Κουρτάκη (pics)

Στο τελευταίο αντίο του πρώην δημάρχου Τυμπακίου, Αντώνη Κουρτάκη, η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και συγκινητική.

Η κηδεία του,, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, αποδεικνύοντας την αγάπη και τον σεβασμό που έτρεφαν οι κάτοικοι της περιοχής για αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο και πολιτικό.

Ο Αντώνης Κουρτάκης, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην τοπική κοινωνία με το έργο και την προσφορά του, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και κάτοικοι του Τυμπακίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του, αποχαιρετώντας τον με δάκρυα στα μάτια.

Η εκκλησία ήταν γεμάτη από κόσμο, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη με έντονη συγκίνηση. Οι επικήδειοι λόγοι ανέδειξαν τον χαρακτήρα, την αφοσίωση και την αμεσότητα του Κουρτάκη, που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά όλων με την απλότητά του και το πάθος του για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Αντώνης Κουρτάκης, που υπηρέτησε ως δήμαρχος Τυμπακίου με αξιοσημείωτη συνέπεια και αφοσίωση, άφησε πίσω του σημαντικά έργα που συνέβαλαν στην πρόοδο και την ευημερία της περιοχής.

Οι παρευρισκόμενοι θυμήθηκαν τις πολλές μάχες που έδωσε για την κοινότητα, καθώς και την αδιάλειπτη προσπάθειά του να βελτιώσει την καθημερινότητα των συμπολιτών του.

Ήταν ένας άνθρωπος της πράξης, πάντα δίπλα στους πολίτες, ακούγοντας τις ανάγκες τους και προσπαθώντας να προσφέρει λύσεις. Το παρών στην κηδεία έδωσε και ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης,οι αντιδήμαρχοι: Γιάννης Φασωμυτάκης,Αντώνης Κωνσταντουλάκης, Γιώργος Ντισπυράκης, Βασιλεία Αρμουτάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Νουάρος, η πρώην Νομάρχης Βαγγελιώ Σχοιναράκη ο π. Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλείου Κώστας Δανδουλάκης και άλλοι πολλοί για το δικό τους ύψιστο χαίρε

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept