Μεσαρά: Την Τρίτη (25/06) το τελευταίο “αντίο” στον 20χρονο Μιχάλη

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και η περιοχή της Μεσαράς έχει βυθιστεί στο πένθος από το πρωί της Δευτέρας, στο άκουσμα του τραγικού θανάτου του 20χρονου Μιχάλη Δουλγεράκη από τις Γκαγκάλες του Δήμου Γόρτυνας σε τροχαίο δυστύχημα.

Φίλοι και συγγενείς θα αποχαιρετήσουν τον άτυχο νεαρό την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 18:00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσης του Σωτήρος.

Το τραγικό τροχαίο 

Ο Μιχάλης, ένα παιδί αγαπητό από όλους στην κοινότητα, ήταν γιος του τοπικού εφημέριου, πατέρα Βαλή, και η απώλειά του συγκλονίζει ολόκληρο το χωριό.

Ο Μιχάλης, ο οποίος εργαζόταν ως σερβιτόρος, συμμετείχε το βράδυ της Κυριακής στο γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου στο χωριό Παναγιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός έφυγε από την εκδήλωση στις 7 το πρωί της Δευτέρας, κατευθυνόμενος προς το σπίτι του.

Ωστόσο, στο δρόμο που ενώνει τις Στέρνες με το Ασήμι, ο Μιχάλης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του υπό άγνωστες συνθήκες.Το όχημά του προσέκρουσε βίαια σε μία ελιά με δύο κορμούς, την οποία και έκοψε.

Οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο σημείο κάνουν λόγο για ένα αυτοκίνητο τόσο παραμορφωμένο που ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept