Βουβός πόνος στη Μεσαρά: Η σπαρακτική μαντινάδα του πατέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη

Στις Γκαγκάλες του Δήμου Γόρτυνας, η θλίψη έχει κατακλύσει την κοινότητα, καθώς ο θάνατος του 20χρονου Μιχάλη Δουλγεράκη σκόρπισε παντού πόνο.

Το πρωί της Δευτέρας, γύρω στις 07:00, το ΙΧ που οδηγούσε ο Μιχάλης ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με ιδιαίτερη σφοδρότητα πάνω σε μια ελιά, μετατρέποντας το αυτοκίνητο σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Η πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή που το δέντρο ξεριζώθηκε, αφήνοντας πίσω του συντρίμμια και θλίψη.

Ο Μιχάλης, ένα αγαπητό παιδί της κοινότητας και γιος του τοπικού εφημέριου, πατέρα Αντώνη Δουλγεράκη, ήταν γνωστός για την καλοσύνη και την ευγένειά του. Η απώλειά του βυθίζει σε πένθος όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Η κηδεία του Μιχάλη θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, 25 Ιουνίου, στις 18:00, από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Γκαγκάλες. Εκεί, φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι της περιοχής θα συγκεντρωθούν για να του πουν το τελευταίο αντίο και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Η είδηση της τραγωδίας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, που προσπαθεί να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τον πόνο και την απώλεια.

Ο πατέρας του Μιχάλη, ο ιερέας Αντώνης Δουλγεράκης, αποχαιρέτησε τον γιο του με μια σπαρακτική μαντινάδα που αποτυπώνει τη βαθιά του θλίψη: «Άχι και πως μας το καμες ανθέ και καντιφέ μου, και δα περιμένω στο στενό μπας και γυρίσεις γιέ μου, αναφέρει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με φωτογραφία του 20χρονου από τη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού, όπου φοιτούσε ο αδικοχαμένος νέος.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept