Ηράκλειο: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι με ναρκωτικά – Χειροπέδες και στους γονείς τους!

Χθες το απόγευμα (26/06) στο Ηράκλειο, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, που επικεντρώνονται στην προστασία των ανηλίκων και την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου προχώρησαν στον έλεγχο των τριών ανηλίκων κατά τις απογευματινές ώρες. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 14,1 γραμμάρια κάνναβης, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή τους.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς τους (ένας άνδρας και μια γυναίκα) και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Αυτό υποδηλώνει πιθανώς ότι οι ενήλικες είχαν ευθύνη για την επιτήρηση των ανηλίκων αλλά απέτυχαν να τους αποτρέψουν από την εμπλοκή με ναρκωτικά.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Κρήτη - Τελευταία Νέα
ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ 300×250
Περισσότερες Ειδήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept